Case - Stockmann

Stockmann "Käytettävyys todella varmaa"

Stockmann on Suomen tunnetuin vähittäiskauppa. Se panostaa toiminnassaan asiakaskokemukseen ja luo asiakkailleen inspiroivia ostoelämyksiä muun muassa laadukkailla brändeillä ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Yhdeksi logistiikkakumppanikseen Stockmann on valinnut Shipfunkin, joka on mukana varmistamassa verkkokauppatoimitusten sujuvuuden myös tavarataloketjun kuuluisassa Hullut Päivät -kampanjassa. Kun Stockmann otti Shipfunk Logistiikkapalvelun käyttöön, Shipfunk oli vielä melko tuore yritys markkinoilla. Pasi myöntää, että se toi aluksi pientä epävarmuutta.Shipfunk mukana päivittäisessä arjessa

Pasi Saastamoinen toimii tuotannonsuunnittelijana Stockmannin logistiikkayksikössä. Hän seuraa verkkokauppatoimitusten etenemistä sekä järjestelmässä että tuotannossa, ja on vahvasti mukana myös verkkokaupan kehitystyössä. Shipfunkin logistiikkapalvelut kuuluvat Pasin arkeen hyvin läheisesti.

"Käytämme Shipfunkia päivittäin muun muassa verkkokauppatoimitusten pakettikorttien tulostamiseen. Asiakaspalvelumme käyttää myös Extranetiä päivittäisessä työssään helpottamaan tilausten seurantaa" Pasi kertoo.

Pasi saa Shipfunkin Extranet-järjestelmästä hyödyllistä tilausstatistiikkaa, jota verrataan Stockmannin omaan dataan päivittäin.


Työ on tehostunut ja nopeutunut

Shipfunk on tuonut varmuutta verkkokaupan toimittamisen prosessiin kokonaisvaltaisesti. Muun muassa osoitekorttien tulostaminen lähettämistä ja palauttamista varten on nopeutunut, jonka johdosta työskentely on tehostunut. Myös asiakasviestinnästä on tullut varmempaa ja oikea-aikaisempaa.

"Nyt kaikki tiedot pysyvät yhdessä järjestelmässä. Käytettävyys on todella varmaa ja järjestelmä toimii hyvin" Pasi kiittelee.

Shipfunkin myötä Stockmann on voinut ottaa käyttöönsä useampia kuljetusyhtiöitä ja toimitustapoja.


Shipfunk asiakaspalvelijana ja palveluntarjoajana

"Aluksi oli pieni pelko Shipfunkin ollessa uusi yritys, mutta asiat ovat hoituneet loistavasti teidän kautta. Tuki on todella hyvin toiminut" Pasi sanoo.

Shipfunkin asiakaspalvelu- ja tiedotuskanavien kautta Stockmann saa nopeasti vastauksia kysymyksiinsä. Erityisesti Hullut Päivät -kampanjan aikana tuen saamisen merkitys korostuu.

Pasi myös kiittelee sitä, että Shipfunk ottaa kehitystyössä asiakkaiden toiveet huomioon.

"Meidän kehitysideoita kuunnellaan hyvin ja muutokset tapahtuvat nopeasti."